Eveniment comemorativ dedicat ilustrului profesor Leonid Cobâleanschi cu prilejul aniversării a 85-a de la naștere

Published: 28.10.2024
10:30
Blocul didactic nr. 1 „Leonid Cobâleanschi” (str. Nicolae Testemițanu, 27)
intrare liberă

 

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemiţanu” din Republica Moldova organizează un eveniment de comemorare a profesorului Leonid Cobâleanschi – ilustru savant, fost rector și șef al Catedrei de fiziopatologie, Om Emerit al Republicii Moldova, Laureat al Premiului de Stat în domeniul ştiinţei şi tehnicii, membru de onoare al Academiei de Ştiinţe Medicale din România, cu prilejul consemnării a 85 de ani de la naștere.

Evenimentul va avea loc la 29 octombrie 2024, începând cu ora 10:30, în fața Blocului didactic nr. 1 „Leonid Cobâleanschi” (str. Nicolae Testemițanu, 27). 

La manifestarea comemorativă vor participa reprezentanți ai administrației Universității, membri ai catedrelor, studenți și medici rezidenți.

Programul evenimentului va include o expoziție de publicații cu genericul „Leonid Cobâleanschi – personalitate notorie în medicină”, vernisată de Biblioteca Științifică Medicală a Universității, în holul Blocului didactic nr. 1 „Leonid Cobâleanschi”.

Evenimentul va culmina cu depuneri de flori la bustul ilustrului profesor pe Aleea savanților și medicilor iluștri și la basorelieful instalat pe frontispiciul Blocului didactic nr. 1 „Leonid Cobâleanschi”.

Add to Calendar 2024-10-29 08:30:00 2024-10-29 08:30:00 Eveniment comemorativ dedicat ilustrului profesor Leonid Cobâleanschi cu prilejul aniversării a 85-a de la naștere Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
universitate
Leonid Cobâleanschi
comemorare

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii